In Utrecht is er een zogenaamde startup community. Je vindt hier beginnende bedrijven met een geweldig idee voor bijvoorbeeld een app, software of compleet nieuwe uitvinding. De bedrijven blijven onder de vleugels van de community tot ze geslaagd zijn om een succesvol product neer te zetten. Inmiddels zijn er ruim 70 bedrijven uitgevlogen en werken ze succesvol aan hun eigen startup. De meest succesvolste startups in Utrecht hebben we voor je op een rijtje gezet.

Channable

Channable helpt webshops wereldwijd meer traffic te genereren en beter te adverteren. Dit doen ze door te helpen met dynamische advertenties en campagnes. Via één tool kan je bij meerdere marktplaatsen tegelijk adverteren bij Channable. Denk hierbij aan Amazon, Ebay, Bol.com, Marktplaats en Google Shopping. Channable begon als een startup en is uitgegroeid tot een groot bedrijf uit Utrecht.

Snappcar

Opnieuw een succesvolle startup uit Utrecht is Snappcar. De website is een online marktplaats voor particulieren om je auto te verhuren. Als je auto niet dagelijks gebruikt en wel onkosten maakt kan het slim zijn om hem te verhuren. Met dit idee is Snappcar succesvol opgericht en worden er dagelijks in Nederland via het platform auto’s verhuurt door particulieren.

Solease

Solease is een Utrechtse startup die het mogelijk maakt om zonnepanelen te installeren op basis van lease. Zo kan je direct besparen met zonne-energie en betaal je niet direct de volledige rekening. De lease constructie is een uniek concept waarbij je niet direct de hoofdprijs betaalt voor nieuwe zonnepanelen. 

MoneyMonk

MoneyMonk is een nieuw online boekhoudprogramma voor zzp’ers en freelancers. Ze proberen ervoor te zorgen dat het bijhouden van de administratie minder tijd en moeite kost. Je kan er uren mee registreren, offertes uitschrijven en facturen versturen. Er is ook een gratis projectmanagement systeem. Je hoeft hier niet voor te betalen en je kan een idee krijgen hoe MoneyMonk precies in z’n werk gaat.


editor

Geef een antwoord