Als je veel in de bouw werkt als bijvoorbeeld aannemer, is de bedrijfsbus zowat jouw tweede huis. Je spendeert namelijk jouw volledige werkdag in de bedrijfswagen: je rijdt erin, het is je werkplaats en tevens jouw mini-kantoor. Omdat je zo veel tijd in deze wagen doorbrengt, is het van belang dat je comfortabel en veilig plaats kunt nemen. Hieronder zetten wij de beste bedrijfswagens voor op de bouw voor je op een rij. Deze kun je zowel aanschaffen of je kunt een contract afsluiten voor financial lease.

1 Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter is veilig, betrouwbaar en biedt veel functies voor op de bouw. Al jarenlang is de Transporter een populaire bedrijfsbus. Dat is ook niet zo gek, want de Transporter voorziet jou van vele mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele of enkele cabine, verschillende zitplaatsen en de laadruimte kun je naar jouw eigen wenst inrichten. Bovendien zit jij in een wagen met een lichte, maar krachtige motor. Last but not least verbruikt deze bedrijfsbus verrassend weinig brandstof.

2 Mercedes-Benz Sprinter

Ben je op veel bouwplaatsen waar je zwaar werk moet verrichten? Dan is de Sprinter van Mercedes-Benz een ideale bedrijfsbus. Deze wagen heeft een laadvermogen van maar liefst 3000 kilo en heeft een laadruimte van zeventien kubieke meter. Dit gaat echter wel over een gesloten Sprinter. Bovendien kun je kiezen naast een enkele cabine ook kiezen voor een dubbele cabine. Met een dubbele cabine kun je met veel collega’s op pad. De Mercedes-Benz Sprinter financial lease je al vanaf 142 euro per maand.

3 Nissan NV200

Als je op veel bouwplaatsen werkt in de stad, kun je overwegen om een compactere bedrijfsbus te kiezen. Een voorbeeld van zo’n compacte bedrijfsbus is de Nissan NV200. De laadruimte van deze wagen heeft de lengte van twee europallets en de totale lengte van de bus is 4,40 meter. De breedte van de bus is 1,69 meter, waardoor je met deze kleine bedrijfsbus zonder moeite de smalle straten van Nederland door kunt rijden. Bovendien kun je genoeg gereedschappen kwijt in de laadruimte door zijn slimme ontwerp.

4 Mercedes-Benz Vito

Met zijn voldoende opberglades, vele flexibele zitplaatsen en een groot laadruimte is de Mercedes-Benz Vito ideaal als bedrijfsbus op de bouw. De lengte van de laadruimte is zo’n 2,59 tot 3,06 meter lang en heeft een ruimte van 6,6 kubieke meter. Ook het laden en lossen met de Vito is ideaal: je kunt de achterdeuren en schuifdeuren aan de linker- en rechterkant gebruiken. Bovendien kun je in totaal zes personen vervoeren wanneer je kiest voor een bedrijfsbus met een dubbele cabine. De Mercedes-Benz Vito financial lease je al vanaf 128 euro per maand.


administrator