De zomer staat voor de deur en het kwik gaat weer richting de 25 tot 30 graden in de zomer van Nederland. Vele werknemers maken 40 uren per week en rennen van kantoor naar kantoor en van de ene Google Meets meeting naar de andere Zoom call. Het is verstandig voor bedrijven om af en toe een bedrijfsuitje te plannen om medewerkers in een andere setting te krijgen en het werk los te laten. Met een sloep door de Loosdrechtse plassen is hier een antwoord op!

Verblijven in een prachtig natuurgebied

Tijdens het varen door de Loosdrechtse plassen is het ook fijn om aan het einde van een lange boattrip ergens te verblijven. Haven Lake Village beschikt over alle aspecten wat je maar wensen kan. Het verblijf is een stijlvolle, ecologische watervilla aan het water waar je heerlijk kunt genieten van alle rust. Het is een ideale ‘away from work’ villa. Er zijn vele faciliteiten aanwezig, zoals uitgebreid cateringopties, roomservice, bad, steiger, luxe interieur en regendouche met glazen plafond.

Bedrijfsuitje in Loosdrecht

Het relaxen in een prachtige villa kan perfect met de samenwerking van Jachthaven Kortenhoef. Met een luxe sloep kun je rustig varen door de Loosdrechtse plassen en aanmeren bij een luxe Haven Lake Village villa. Tijdens de vaartocht kun je genieten van de natuur, lunch en/of borrel gekoeld mee aan boord en altijd afsluitend met een heerlijke barbecue. De barbecue van de boottocht is ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Het terrein is volledig privé en wordt dus niet met andere gasten gedeeld. Intiem en feestelijk kun je het dus maken. Een bedrijfsuitje Loosdrecht is dus zo saai nog niet. 😉 

Hoe werkt het boot huren?

Heb je interesse gekregen om een boot te huren via Jachthaven Kortenhoef? Bij deze partij staan ze voor je klaar om er een gezellige dag ervan te maken. Dit kan met een motorboot, sloep, roeiboten, waterfietsen en/of één persoon of meerdere personen kano’s. Je kunt er voor kiezen om een aantal uren te gaan varen of een gehele dag op het water te verblijven. 

De achtertuinen van Amsterdam

De Loosdrechtse plassen liggen geografisch op een gunstige locatie om een bedrijfsuitje voor Amsterdamse bedrijven te organiseren. Het ligt namelijk in de achtertuin van Amsterdam en Utrecht. Huur een boot en neem iedereen van kantoor mee om de Nederlandse natuur te bewonderen. Ook is het leuk om de pittoreske dorpjes ontdekken, zoals Vreeland of Loenen aan de Vecht waar je heerlijk kunt genieten van de lokale horecagelegenheden. 

Interesse gekregen? En wil je een boot huren Loosdrecht? Kijk dan gelijk op de website van Jachthaven Kortenhoef!


administrator